BasinBeeld

 

Fotograaf en vormgever Bas Evers brengt onderwerp en/of boodschap krachtig in beeld. Zijn stijl is strak. Helderheid vindt hij belangrijk, net als leesbaarheid. Hij heeft zowel oog voor detail, als voor het grote geheel. Portretten, reportages, product- en interieurfotografie, artikelen, specials, huisstijlen, brochures, nieuwsbrieven en jaarverslagen... Graag maakt hij er iets bijzonders van.

Wie zijn wij?

Tekstbureau Iris Stam

 

Ook journalist en eindredacteur Iris Stam werkt graag met beelden. Schrijven is voor haar schilderen met woorden. Sfeer is belangrijk in haar verhalen. Net als het duidelijk overbrengen van de boodschap. Het werk dat uiteindelijk ontstaat is kleurrijk. Maar nooit maakt Iris het té bont. Haar artikelen zijn perfect in evenwicht. Dit geldt ook voor de teksten die zij als eindredacteur herschrijft.

Samen in vorm

 

Bas en Iris zijn sinds 1995 een stel. Ze genieten van het goede leven, inspireren elkaar en vullen elkaar ook op werkgebied aan. De afgelopen jaren maakten ze samen reportages en portretten in woord en beeld, brochures en boekjes. Bas en Iris zijn van begin tot eind inzetbaar; van concept-ontwikkeling tot drukwerk­begeleiding. Op deze site geven ze een beeld van hun werk. Klik snel verder, en kijk of het klikt!